تاریخ : چهارشنبه 18 بهمن 1396

خیر مقدم برای دانشجویان جدید الورود

دانشجوی گرامی سلام علیکم خیر مقدم بر شما راهیان علم و معرفت که با گذر از مرحله دانش آموزیۣ به دانشجویی در برهه­ های حساس از زندگی یعنی گذار از دنیای نوجوانی به عالم جوانی که تعیین کننده شخصیت، منش و هویت فرد است؛ قرار گرفته اید. مفتخریم موفقیت شما در آزمون سراسری 1396 که منجر به پذیرش شما در انیستیتو عمران این دانشکده گردیده است را تبریک گفته و پیروزی و سربلندی در تمام آزمون های زندگی را برایتان آرزو نماییم. امید است با پشتکار و تلاش شما ارتقاء و سازندگی بیشترجامعه اسلامی ایران را شاهد باشیم.
دانشجوی گرامی سلام علیکم

مفتخریم موفقیت شما در آزمون سراسری 1396 که منجر به پذیرش شما در انیستیتو عمران این دانشکده گردیده است را تبریک گفته و پیروزی و سربلندی در تمام آزمون های زندگی را برایتان آرزو نماییم. امید است با پشتکار و تلاش شما  ارتقاء و سلامتی بیشترجامعه اسلامی ایران را شاهد باشیم.
  • در چهارشنبه 18 بهمن 1396
  • ساعت 16